Brezplačna dostava nad 70€ + Brezplačna menjava

vanHout

Ure in očala iz lesa in bambusa

Maja 2013 so se združili trije mladi podjetniki in ustanovili znamko vanHout, ki je specializirana za izdelke iz lesa in bambusa. Znamka prihaja iz Nizozemske in želi prikazati svoj unikaten pogled na svet mode in modnih dodatkov. S svojim inovativnim pristopom in vedno novimi izdelki želijo presenetiti še tako dobre poznavalce mode in modnih dodatkov. Z vsako novo kolekcijo želijo zajeti edinstvenost nove sezone in uspešno soustvarjajo modne trende.

Trajnostna naravnanost in skrb za naravo je njihova visoka prioriteta in so tudi člani fundacije Naga. Naga fundacija je neprofitna organizacija, ki razvija in realizira iniciative za preprečevanje dezertifikacije zemlje in pomaga pri obračanju tega procesa. Z rehabilitacijo degradirane zemlje in ponovnim pogozdovanjem popravljajo uničene ekosisteme in tako stabilizirajo naravo, da si lahko znova opomore.

Znamka vanHout podpira to fundacijo z vsakomesečnimi donacijami in tudi namenja del svojega dobička od prodanih izdelkov za njihove projekte. Z nakupom lesenih izdelkov znamke vanHout prispevate svoj delež k bolj zelenemu planetu in pomagate vsem živim bitjem, da lahko živijo v svojem naravnem habitatu.

Share This