Brezplačna dostava nad 70€ + Brezplačna menjava

Shulong

Superge z udobnim wushu podplatom

Shulong superge so produkt dolge kitajske tradicje udobja in dobrega življenja. Njihova skrivnost tiči v izjemnem in unikatnem podplatu, ki je narejen po izročilu tradicionalnih wushu obuvalih.

Shulong tesno sledi temu izročilu pri izdelavi svojih superg in tako se lahko pohvalijo z unikatnimi in neverjetno udobnimi supergami, ki jih ponujajo po vsem svetu. So edina kitajska znamka, ki ponuja prave Wushu superge, ki so jih nosili Shaolin menihi in kasneje tudi velik delež ostalega kitajskega ljudstva. Skrivnost Shulong superg je v njihovi izdelavi.

Skupaj združijo 3 dele: zgornji del superge z vsemi deli iz blaga (v tej stopnji zgleda kot nogavica), gobo (v tej stopnji izgleda kot trda guma) ter podplat iz gume. Čevelj se nato peče 55 minut na 125° C v posebni pečici, kjer se gumijasta goba napihne, postane debelejša in se spremeni v udobno blazino, napolnjeno z mikro zračnimi mehurčki, ki zagotavljajo 100 % udobje!

Tako Shulong niso le »kul« superge, ampak so narejene tudi za to, da zagotovijo največje udobje in sproščen korak. Povrh vsega pa so opremljene še z odstranljivim vložkom, ki še pripomore k pravemu občutku hoje po oblakih.

Share This