Brezplačna dostava nad 70€ + Brezplačna menjava

Zgodba ekipe NaOblaku

Z odgovornostjo do narave in ljudi

Zgodba ekipe NaOblaku se je začela ob koncu leta 2013, ko sta dva prijatelja dobila priložnost, da v Slovenijo pripeljeta dve znamki superg, ki jih v Sloveniji do takrat še ni bilo. Odločila sta se, da zgrabita priložnost in se podata v podjetniške vode. Ime NaOblaku je prišlo iz spoznanja, da so te superge tako zelo udobne, da je hoja v njih kot hoja po oblaku! Kmalu zatem je od dveh članov ekipe ostal le še eden in prevzel stvari v svoje roke. Sledile so dolge ure in dnevi izbiranja modelov, urejanja vse potrebne dokumentacije, uresničevanja idej, ki so se porodile ob začetku prodaje, in še veliko dela, ki ga kot začetnik v podjetništvu ne poznaš. Vendar pa zaradi velike motivacije in odličnega odziva delo postaja užitek in spletna trgovina NaOblaku.si raste.

Na poti se je Oblaku pridružilo še nekaj ljudi, ki jih druži veselje do športa, predvsem športa v naravi.

Našim kupcem ponujamo produkte, izdelane iz recikliranih materialov in z odgovornostjo do narave in ljudi. Znamka Burnetie je idealen primer. Superge Burnetie so izdelane iz reciklirane gume ter tako pomagajo ohranjati naš planet in kakovostno življenje vseh nas.

V prihodnosti želimo vseskozi širiti našo ponudbo z izdelki za šport in vsakdan, katerih proizvodnja je odgovorna do narave in s produkti, ki namenjajo del svojega dobička za ohranjanja narave in našega skupnega planeta. Mislimo, da je to prava pot, pot, ki omogoča lepo življenje vsem živim bitjem na tem planetu.

Upamo, da se nam boste na tej poti pridružili tudi vi!

Zakaj kupovati pri nas?


Naši izdelki so eko. To pomeni, da so ali:

  • narejeni iz recikliranih materialov, ali
  • narejeni iz naravnih materialov v družbeno odgovornih podjetjih, ali
  • dajejo del svojega dobička v fundacije za ohranjanje narave.

Smo mlada in super ekipa. Z nakupom pomagate, da še naprej delamo to, kar nas veseli, ter uresničujemo svoje poslanstvo: nuditi strankam udobje, kakovost in stil za sprejemljivo ceno. Z izborom izdelkov, ki so narejeni na okolju prijazen način, pa skupaj z vami prispevamo k ohranjanju narave.

Vsi izdelki v naši spletni trgovini so vedno na zalogi. Če naročite izdelek na delovni dan do 15.00 ure, je naslednji dan že pri vas!

Vse menjave artiklov so brezplačne!

Share This