Brezplačna dostava nad 70€ + Brezplačna menjava

Pogosta vprašanja

Zakaj, kje, kako

Zakaj potrebujete mojo telefonsko številko?

Vaša telefonska številka je na varnem. Potrebujemo jo samo zato, ker so naši dostavljalci paketov tako prijazni, da vsako stranko vnaprej pokličejo in se dogovorijo, kdaj jim lahko paket dostavijo.

Vse vaše informacije shranjujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne posredujemo nikomur razen dostavni službi, ki pa jih tudi varuje v skladu z veljavnim zakonom.

Ali lahko superge zamenjam, če mi niso prav?

Seveda. Superge rade volje zamenjamo za manjše ali večje. Še več! Zamenjava je za vas brezplačna!

Kaj se zgodi, če naročim izdelek, ki mi je prevelik/premajhen, na zalogi pa ni več manjše/večje številke?

V tem primeru lahko superge zamenjate za kak drug model in plačate doplačilo, ali pa vam vrnemo razliko. Če vam noben drug izdelek ni všeč, vam seveda povrnemo celotno kupnino, ki jo nakažemo na vaš bančni račun. Vsekakor je najbolje, da nas najprej pokličete ali stopite v kontakt preko elektronske pošte, da se dogovorimo kako naprej.

Kdaj lahko pridem v vaš razstavno-prodajni prostor?

Zaradi mešanega urnika nas ni vedno ob isti uri v pisarni. Za obisk v showroomu nas prej nujno pokličite na 031 517 836 ali pa nam pošljite e-pošto, da želite priti na obisk. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Koliko časa traja, da dobim superge?

Hitrost je naša vrlina! Vse superge, naročene do 15. ure, gredo na pot isti dan in so naslednji dan že pri vas. Naročila po 15. uri pa gredo na pot naslednji dan, tako da so v vsakem primeru najkasneje v dveh dneh pri vas. Zelo redko se zgodi, da paketna služba potrebuje dva dni za dostavo. Izjema sta sobota in nedelja, saj takrat ni dostav.

Moje številke ni na zalogi. Jo lahko naročite?

Pri NaOblaku.si imamo vse izdelke na zalogi. Vsako poletno in zimsko sezono dobimo novo kolekcijo in, če nekega izdelka zmanjka, ga žal ne moremo ponovno naročiti. Priporočamo, da se prijavite na naše e-novice in spremljate našo Facebook stran, kjer redno obveščamo o vseh novicah in novih pošiljkah superg.

Poštarji niso zastonj! Koliko znaša poštnina?

Če vaš znesek nakupa presega 70 €, bo poštnina brezplačna! Za naročila do 70 € zaračunamo dodatna 2 € poštnine. Temu strošku se lahko seveda izognete, če obiščete naš razstavni prostor in superge kupite tam.

Kako lahko plačam svoje naročilo?

Trenutno ponujamo plačilo po povzetju (plačate poštarju, ko vam pripelje paket), nakazilo na naš bančni račun (plačate vnaprej in ko dobimo znesek vam pošljemo artikle), PayPal (plačate prek PayPala in takoj ko dobimo potrdilo, da je plačano, vam pošljemo artikle).

Vaše informacije shranjujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne posredujemo nikomur razen dostavni službi, ki pa jih tudi varuje v skladu z zakonom.

Kaj se zgodi, če me v času dostave ne bo doma?

Naša dostavna služba vas bo pred dostavo poklicala in se z vami osebno dogovorila o času dostave. Zato tudi potrebujemo vašo telefonsko številko. Za vse podrobnosti dostave se dogovarjate osebno z dostavno službo.

Rad bi kupil superge, vendar ne vem, katero velikost naj izberem?

Za take primere je najbolje, da si pogledate tabelico. Vašo nogo izmerite, lahko izmerite tudi notranjo dolžino vaših trenutnih superg in rezultat primerjajte s številkami v tabeli.

EU – velikost superg po evropskih standardih
US – velikost superg po ameriških standardih
cm – centimetri

size_chart

Se moram za nakup v vaši spletni trgovini nujno vpisati kot uporabnik?

Ne. Nakupujete lahko tudi kot gost. Za artikel, ki vam je všeč, najprej izberite pravilno velikost, postavite v košarico z gumbom »Dodaj v košarico«, nato pa zgoraj desno kliknete »Košarica« in, ko pridete v košarico, le še »Nadaljuj na blagajno«, vpišete svoje podatke in kliknete »Zaključi nakup«.

Kako nakupujem v vaši spletni trgovini?

Artikel, ki vam je všeč (če nakupujete superge najprej izberite številko) postavite v košarico z gumbom »dodaj v košarico«, ko želite končati z nakupovanjem in zaključiti naročilo, pa zgoraj desno kliknete »košarica« in ko pridete v košarico, le še »nadaljuj na blagajno«, vpišete svoje podatke in kliknete »zaključi nakup«. S tem ste opravili nakup in v kratkem bo k vam prišel super paket!

Kakšne reciklirane superge so to? Kakšna je kakovost teh superg?

V 21. stoletju je naša zavest o okoljevarstvenih vprašanjih, ki se tičejo sveta, v katerem živimo, rekordno visoka. Na žalost je količina ustvarjenih škodljivih odpadkov še vedno večja kot kadarkoli prej v zgodovini, ta pa sproža zaskrbljenost za dolgoročno prihodnost našega planeta. Superge Burnetie so izdelane na okolju prijazen način, saj pri izdelavi ne uporabljajo nobenih kemičnih produktov ali strupenih postopkov, hkrati pa ponovno uporabijo vse ostanke materialov, tako da so njihovi odpadki minimalni. Predanost biti ”zelen” in prizadevanje za čim nižje cene jih loči od ostalih velikih podjetij v industriji obutve.

Zaradi procesa izdelave in uporabe recikliranih materialov superge Burnetie niso nič manj kakovostne od drugih znamk podobnega cenovnega razreda. Še več, prispevajo k večji kakovosti življenja vseh nasna planetu Zemlja.

Imate še vedno vprašanje, na katerega niste dobili odgovora?

Pokličite nas na 031 517 836 ali pa nam pišite na info@naoblaku.si. Z veseljem vam odgovorimo!