Brezplačna dostava nad 70€ + Brezplačna menjava

Ekipa NaOblaku

Boris, Eva, Erik, Ajda in Nejc

Boris

Človek, ki ima (ponavadi) zadnjo besedo. Študent psihologije, ki se je po naključju znašel v vlogi podjetnika. Uživa v naravi, še posebno v morju. Ker mu običajen pogled na svet nikoli ni bil blizu, se je odločil ponuditi nekaj posebnega – spletno trgovino, ki ponuja kakovostne športne produkte, narejene z mislijo na ohranjanje narave.

Eva

Desna roka celotne ekipe, grafična oblikovalka in strastna plesalka. Karkoli se dogaja pri NaOblaku, je vedno zraven. Tudi ona najbolj uživa, če se lahko izmuzne mestnemu hitenju in se odpravi v tople kraje na raziskovanje neokrnjene narave.

Erik

Hišni fotograf, downhill biker in surfer. Študent fotografije na ljubljanski akademiji za likovno umetnost. Njegove fotke so nepogrešljive in brez njega bi bila naša spletna stran brez slik. Ko končamo naporno surfarijo, pa nam še kaj dobrega skuha!

Ajda & Nejc

Ajda in Nejc sta Borisova prijatelja od malih nog. Ajda se najraje poda v »flat« laguno s svojim kajtom, Nejca pa iz kajtanja vedno bolj vleče tudi v surferske vode. Drugače pa je profesionalec na snowboardu. Oba povezuje strast do snemanja. Kot del ekipe NaOblaku skrbita za video produkcijo in fotkanje.

Vizija

Naša vizija je stalno širjenje ponudbe kvalitetne obutve, oblačil in dodatkov, ki so narejeni z mislijo na ohranjanje okolja in uživanja življenja na prostem.

Poslanstvo

Nuditi strankam udobje, kakovost in stil za sprejemljivo ceno. S prodajo izdelkov, ki so narejeni na okolju prijazen način.

Vrednote

Hitrost in prilagodljivost pri delu
Pri poslovanju z našimi strankami si vedno prizadevamo za najhitrejši odziv in fleksibilnost pri opravljanju našega dela.

Zadovoljstvo in poštenost
Zadovoljstvo strank je za naše podjetje najpomembnejša. Dosegamo jo s prijaznostjo in individualnim pristopom do vsakega kupca. Verjamemo, da je poštenost še vedno temelj dobrih odnosov in v našem podjetju se tega vedno držimo.

Odgovornost do našega planeta
Temeljna vrednota celotne ekipe NaOblaku je zaveza, da se obnašamo odgovorno do narave in ponujamo izdelke, ki pomagajo ohranjati naš planet in zmanjševati onesnaženost.

Share This